Ortadan Aniden Kaybolan Üniversite Öğrencisinin Cesedi Bulundu

Kamp yapmış olduğu Uludağ'ın kırsal Alaçam Mahallesi yakınlarında ortadan aniden kayboldu 26 yaşında olan üniversite öğrencisi 70 metre yükseklikten aşağıya doğru hızla düştü.

06 Ağustos 2017 Pazar 16:48
Ortadan Aniden Kaybolan Üniversite Öğrencisinin Cesedi Bulundu

Bursa'nın Kestel ilçesinde, kamp yapmış olduğu Uludağ'ın kırsal Alaçam Mahallesi yakınlarında ortadan aniden kaybolan 26 yaşındaki üniversite öğrencisinin cesedi görüldü. Alaçam Mahallesi mesire yerinde yapılan Artvin Yusufelililer Şenliği'ne katılan Eren Gürbüz akşam saatinde çadırını kurarak kamp yaptı.

Buradaki bir tesiste yemek yiyen Gürbüz, kamp yapmış olduğu noktadan ormanlık yere doğru yürüyüşe çıktı. 

Ailesi uzun zaman gence ulaşamayınca, durumu hemen jandarmaya bildirdi. 

Bölgeye gönderilen Jandarma Arama Kurtarma (JAK), AFAD ve AKUT ekipleri, kayıp genci bulabilmek için gece geç saatlere kadar arama yaptı. 

Gece ara verdikleri çalışmalarına sabah tekrardan başlayan ekipler, saat 09.00 da Taşbaşı mevkisinde kayıp gence ait malzemeleri buldu.

Çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştıran ekipler gencin, yaklaşık 70 metre aşağıda hareketsiz bir halde yattığı görüldü.

Patika yol ve halat sistemi kurarak söz konusu noktaya inen ekipler, kayıp gencin yaşamını yitirdiğini belirledi. 

Gürbüz'ün cesedi, halat sistemiyle 30 dakikada olduğu yerden çıkarıldı.

Dağlık bölge olduğu için traktörle bölgeye ulaşan cumhuriyet savcısı yapmış olduğu incelemesinden sonra gencin cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü son sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen Gürbüz'ün AKUT öğrenci topluluğundaki sosyal sorumluluk projelerinde görev almıştı.

AA

banner119
Anahtar Kelimeler:
KestelKampAlaçamöldü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108