Bursa Domain & Hosting Firmaları Arasında BurHOST İlk Sırada

Bursa'da; Domain & Hosting hizmeti sunan BurHOST Internet Hizmetleri, Domain Tescili, SSL Sertifikası, Web Hosting, Reseller Hosting, Sunucu Kiralama, Web Tasarım ve SEO konularında en kaliteli hizmeti alabileceğiniz firmadır.

Röportajımızda bizi misafir eden BurHOST Internet Hizmetleri firması sahibi Umut GÖKGÖZ, internet hizmetleri sektöründe gelişmeler hakkında tecrübe ve bilgilerini bizimle paylaştı. Öncelikle gelişen teknoloji ve artan internet kullanımına değinen GÖKGÖZ, internetin hayatımızdan oldukça fazla zaman çaldığını, özellikle sosyal medya platformlarının insanları sosyalleşmekten alıkoyduğunu ve aile kavramını bitirdiğini belirtti.

İnternet hizmetleri dendiğinde oldukça geniş bir ürün yelpazesi akla gelirken kurmuş olduğu BurHOST isimli firması ile, Domain, SSL, Hosting, Kiralık Sunucu, Web Tasarım ve SEO hizmeti sunan Umut GÖKGÖZ, internet merakının bir çok kişide olduğu üzre sohbet, chat odalarında zaman geçirirken, merakla başlayan yolculuğunda sektörde 13 yıldır hizmet verdiğini belirtti. Bursa'da özellikle internet hizmetleri konusunda hizmet veren birbirinden profesyonel bir çok firma olduğunun altını çizen GÖKGÖZ, her sektörde olduğu gibi rakiplerin daima kaliteli arttıracağına inandığını belirtti.

İnternet Hizmetleri sektöründe tercih edilebilir olabilmenin hızlı ve kesintisiz hizmetin yanı sıra, ürünleri uygun fiyatlarla sunmanın da önemli olduğunu söyleyen GÖKGÖZ, sektörde hizmet veren tüm firmaların sürdürebilirliğini koruyabilmeleri için büyük çaba göstermeleri gerektiğini ve kendilerinin de bunu gerek teknolojik gerekse bireysel olarak uyguladıklarını vurguladı. Firma sürdürülebilirliğinin en önemli yapı taşları arasında kesintisiz hizmet anlayışı olduğunun altını çizen firma yetkilisi web siteleri için en önemli detayın 7/24 erişilebilir olduğunu ve bunu sağlayabilmek için hem donanımsal hem de bilgi konusunda eksiğiniz olmaması gerektiğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108