Yunus timleri Bursa'da denetimlerini sürdürüyor

Bursa’da her sokakta suç ve suçlunun karşısında duran Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Motosikletli Polis Timleri, son bir ayda 53 ruhsatsız tabancaya el koyarken, 246 olaya müdahale edip 278 suçluyu yakaladı.

10 Şubat 2022 Perşembe 14:46
Yunus timleri Bursa'da denetimlerini sürdürüyor

İlk olarak 1993 yılında İstanbul’da faaliyete geçirilen Motosikletli Polis Timleri, başta asayiş ve narkotik olayları olmak üzere suçluyu caydırma, yakalama ve kısa sürede müdahale etmesi konusunda ülke genelinde vatandaşın huzurunu korumak için çalışıyor.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Motosikletli Polis Timleri, 2022 yılı Ocak ayında yaptıkları denetimler ve müdahaleler sonucu inceledikleri 60 şüpheli üzerinden 53 tabanca ve 951 mermi ele geçirirken, 2021 yılı Ocak ayında ise, 5 şahıs ve 4 silah almıştı.

2022 yılı Ocak ayında yapılan çalışmalar sonucunda ise, toplamda 8491 kişinin GBT (Genel Bilgi Toplama Sistemi) sorgusu yunus timlerince yapıldı.

Sorgulanan kişilerden 138’i çeşitli suçlardan gözaltına alındı.

Şehrin tüm sokaklarında güvenliği sağlayan, vatandaşlara huzuru tesis eden timler Ocak ayında sorguladıkları 955 kişiden 32’sini gözaltına aldı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108