Yeşil Cami Müezzini Recep Uyar Hayatını Kaybetti

Bursa'nın en eski Camilerinden olan Yeşil Camii'nde 20 yıldan uzun süredir müezzinlik yapan Recep Uyar geçirdiği kalp krizi sebebiyle hayatını kaybetti.

27 Aralık 2021 Pazartesi 21:08
Yeşil Cami Müezzini Recep Uyar Hayatını Kaybetti

Bursa'nın ilk ve en fazla ziyaret edilen camileri arasında olan Yeşil Camii'sinde 20 yıldan uzun süredir müezzinlik yapan Recep Uyar geçirdiği Kalp Krizi sebebiyle hayatını kaybetti.

Bursa'mıza ziyarete gelen turist otobüslerinin ilk duraklarından olan Yeşil'de bulunan Yeşil Cami'sinde müezzinlik görevi yapan ve gerek Bursa'lı vatandaşlar gerekse yurtiçinde ve yurtdışından gelen turistlerin ilk ziyaret ettikleri camide müezzinliğin yanı sıra, ziyaretçilere her vakit için farklı olan makamlarda ezan okuyarak mest eden Recep Uyar'ın videoları sosyal medyada da oldukça beğenilmekteydi.

İzmit'te 20 yıl süreyle İmam Hatip'lik yaptıktan sonra Bursa'ya Yeşil Camii'ne müezzin olarak atanan olan Recep Uyar, Devlet Erkanı tarafından da yakından takip ediliyordu.

Geçtiğimiz yıllarda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, çalışmalarından etkilendiği müezzine tespih ve gümüş muhafazalı Kur'an-ı Kerim hediye edilen Recep Uyar Hoca, şehrimizinde çok sevdiği bir kişiydi.

Recep Uyar'ın cenazesine Bursa Valisi Yakup Canbolat, Belediye Başkanları, Parti Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Recep Uyar hocamızın cenazesi görev yaptığı Yeşil Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Emirsultan Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Recep Uyar hocamıza ALLAH'TAN RAHMET, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

BURSA HABER PORTALI

banner119
Son Güncelleme: 27.12.2021 21:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108