Sıcak Havayı Gören Bursa'lılar Çarşıya Akın Ettiler

Hafta içi soğuk havanın hakim olduğu Bursa’da, hafta sonu havaların biraz olsun ısınması ile Bursalılar kendilerini sokağa attı.

21 Kasım 2021 Pazar 16:20
Sıcak Havayı Gören Bursa'lılar Çarşıya Akın Ettiler

Soğuk havadan sıkılan ve dışarı çıkamayan vatandaşlar, havaların biraz olsun ısınmasını fırsat bilerek güneşli ve güzel havanın keyfini sürdü.

Hınca hınç dolan çarşı ve pazarlar bu hareketlilikten nasibini alırken, hem vatandaşların hem de çarşı esnafının yüzü güldü.

Bazı vatandaşlar çarşıda gezen köpekleri severken, çocuklar da ailelerine renkli uçan balon satıcılarından balon aldırtarak güzel havanın tadını çıkarttı.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 21.11.2021 16:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108