İsmail Tatlıoğlu ve İrfan Tatlıoğlu'nun annesi vefat etti

İYİ Parti TBMM Grup Başkanı ve Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu ve eski Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu'nun annesi Kamile Tatlıoğlu son yolculuğuna uğurlandı.

01 Şubat 2022 Salı 20:44
İsmail Tatlıoğlu ve İrfan Tatlıoğlu'nun annesi vefat etti

Merhum Kamile Tatlıoğlu, uzun süredir tedavi gördüğü hastanede organ yetmezliğinden vefat etti.

Tatlıoğlu'nun cenazesi bugün Bursa Orhaneli Merkez Camii'nde ikindi namazını müteakip defnedildi.

İsmail Tatlıoğlu, annesinin ölüm haberini sosyal medyada yaptığı paylaşımla duyurdu. Tatlıoğlu paylaşımında, "Annemiz Kamile Tatlıoğlu ahirete intikal etmiş, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Bütün dostların duasını bekleriz" ifadelerini kullandı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108