Camideki hırsızlık güvenlik kameralarına yansıdı

Bursa’da şehrin tarihi camilerinden olan Veled-i Habib Camiinde yaşanan olayda, hırsızlar camiden led lambaları ve mazgalları çaldılar.

14 Ocak 2022 Cuma 11:18
Camideki hırsızlık güvenlik kameralarına yansıdı

Bursa’nın tarihi camilerinden Veled-i Habib Camiinde yatsı namazının ardından camiden ayrılan imam, sabah namazına geldiğinde hayatının şokunu yaşadı.

Sabah namazı sonrası caminin güvenlik kameralarını izleyen imam, yatsı namazı sonrası gelen hırsızın bahçede bulunan led ışıkları, aydınlatma direğini ve mazgalları çalarak kaçtığını gördü.

Hırsızın olay anında caddeden geçen bir otomobili görünce elindekileri bırakıp uzaklaşması ve daha sonra geri gelip çaldıklarını alması güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Polis ekiplerine ihbarda bulunan imam, kamera görüntülerini ekiplere teslim ederek şikayetçi oldu.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108