Bursa Merkezli FETÖ/PYD Operasyonunda 17 Gözaltı!

Bursa merkezli olarak 3 ilde gerçekleştirilen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik operasyonlarda 17 şüpheli gözaltına alındı.

17 Aralık 2018 Pazartesi 21:17
Bursa Merkezli FETÖ/PYD Operasyonunda 17 Gözaltı!

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmas'ına yönelik olarak 3 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonlarda daha önce örgüte ait olduğu belirlenen ve Kanun Hükmünde Kararnamelerle kapatılan derneklerde yönetici ve üye olduğu belirlenen haklarında çıkartılan yakalama kararı bulunan 17 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin Bursa, Manisa ve İstanbul'da eş zamanlı olarak gerçekleştirdikleri operasyonlarda gözaltına alınan 17 şüphelinin örgütün yöneticisinin talimatıyla Bank Asya'ya para yatırdıkları ve örgüt yöneticileriyle telefon görüşmesi yaptıkları belirlendi.

banner119
Son Güncelleme: 19.09.2021 17:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108