Bursa için fırtına uyarısı yapıldı

Bursa için fırtına uyarısı yapıldı. Bursa Valiliğinden yapılan açıklamada salı ve perşembe günleri arasında kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiği bildirildi.

10 Ocak 2022 Pazartesi 17:16
Bursa için fırtına uyarısı yapıldı

Bursa için fırtına uyarısı yapıldı. Bursa Valiliğinden yapılan açıklamada, "Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezince yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara Denizi’nde kuzey (yıldız) ve kuzeydoğu (poyraz) yönlerinden kuvvetli rüzgar - fırtına beklendiğinden, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Fırtınanın salı günü sabah saatlerinden itibaren perşembe günü saat 18:00'e kadar etkili olması beklenmektedir" denildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108