Bursa'da Türkiye Huzur Güven Uygulaması

Bursa İl Jandarma Komutanlığı tarafından üç aşamalı uygulama yapıldı. Uygulamalarda 5 bin 122 kişi ve 2 bin 799 araç sorgulandı.

13 Kasım 2021 Cumartesi 17:02
Bursa'da Türkiye Huzur Güven Uygulaması

Bursa İl Jandarma Komutanlığı tarafından üç aşamalı tüm ilkokul, ortaokul, lise, üniversite ve öğrenci yurtlarının çevreleri yakınlarındaki park ve bahçelerde, metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satışı yapılan yerler ile okulla ilişkisi olmadığı halde okul çevresinde bulunan şüpheli şahıslar ve aranan şahıslara yönelik Türkiye Huzur Güven Uygulaması yapıldı.

148 tim, 492 personelle 74 noktada icra edilen uygulama sonucunda 5 bin 122 şahıs, 2 bin 799 araç sorgulandı.

Çeşitli suçlardan aranan 16 şahıs yakalanırken, 1 şahsa korona virüs tedbirlerini ihlalden 3 bin 469 TL ceza kesildi.

Ayrıca 46 araç sürücüsüne 42 bin 710 TL idari para cezası kesilirken, 20 araç da trafikten men edildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108