Bursa'da Sahte İçki Operasyonu

Yılbaşı öncesi Türkiye'nin bazı şehirlerinden yaşanan sahte içkiden ölümlerin ardından Bursa’da da da operasyonlar sıklaştırıldı.

16 Aralık 2021 Perşembe 20:15
Bursa'da Sahte İçki Operasyonu

Türkiye'nin çeşitli illerinde sahte içkiden hayatını kaybedenler toprağa verilirken, yılbaşı öncesi ölümlerin önüne geçmek amacıyla denetimleri artıran Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Bursa’da düzenlediği operasyonla piyasaya sürülmek üzere 803 şişelenmiş ve sahte bandrol basılmış, 400 litre ise şişelenmeye hazır sahte içki ele geçirdi.

Operasyonda yakalanan şüpheliler gözaltına alınırken, ele geçirilen sahte içkilere ise imha edilmek üzere el konuldu.

Polis ekiplerinin sahte içki ile ilgili çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108