Güzelyalı’ya 40 Dönümlük Mesire Alanı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Tarafından Mudanya Güzelyalı’ya Kazandırılan 40 Dönümlük Mesire Alanı, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Tarafından Hizmete Açıldı.

03 Ağustos 2017 Perşembe 13:19
Güzelyalı’ya 40 Dönümlük Mesire Alanı

Aynı Anda Göynüklü-Güzelyalı Arasında Asfaltlanan 5 Kilometrelik Karayolunu Da Hizmete Açan Başkan Altepe, Bütünşehir Uygulamasıyla Birlikte Son 3 Yılda Sadece Mudanya’ya Yaptıkları Yatırımların Toplamının 234 Milyon Tl’yi Aştığını Söyledi.

BURSA – Büyükşehir Belediyesi tarafından Mudanya Güzelyalı’ya kazandırılan 40 dönümlük mesire alanı, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete açıldı. Aynı anda Göynüklü –Güzelyalı arasında asfaltlanan 5 kilometrelik karayolunu da hizmete açan Başkan Altepe, Bütünşehir uygulamasıyla birlikte son 3 yılda sadece Mudanya’ya yaptıkları yatırımların toplamının 234 milyon TL’yi aştığını söyledi.

Göynüklü – Güzelyalı Yolu üzerinde yer alan ve yaklaşık 40 dönümlük alanı bulunan çamlık bölge, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından piknik alanına dönüştürüldü. 50 adet piknik masası, halı saha, kafeterya, büfe, bay ve bayan mescitler, tuvaletler ve otoparkın bulunduğu piknik alanının açılışı, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer tarafından yapıldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mudanya’ya son 3 yılda 234 milyon TL’yi aşkın yatırım yaptıklarını hatırlattı. Sadece altyapı için 86 milyon TL harcadıklarını, bu alanda 26 milyon TL’lik yatırımların da inşa aşamasında olduğunu belirten Başkan Altepe, sahil düzenleme çalışmalarını da anlattı.

Bursa’nın incisi Mudanya’yı her alanda kalkındırmayı hedeflediklerini söyleyen Başkan Altepe, Hasan Paşa, Tahir Ağa, Mütareke Binası gibi tarihi ve kültürel mirasın da ayağa kaldırıldığını, ilçenin köylere kadar mahalle konaklarıyla, insana ve cemiyetlere hitap eden hizmet alanlarıyla donatıldığını söyledi.

Güzelyalı’ya 4 milyon TL’lik yatırım

Güzelyalı Mesire Alanı’nın da bu çalışmalardan biri olduğunu kaydeden Başkan Altepe, “Burada spor alanlarından mescitlere, kafeteryalardan piknik alanlarının oluşturulmasına kadar güzel bir düzenleme oldu, bölgeye yakıştı. Teşrifatıyla birlikte yaklaşık 1 milyon 700 bin TL’ye mal oldu. Bursa’da hizmete aldığımız eser sayısı 3000’i geçti. Mudanya ve Güzelyalı için ne yapsak az. Bursa’mıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Başkan Altepe, Güzelyalı mesire alanı ile eşdeğer olarak Göynüklü-Güzelyalı arasında bulunan ve asfaltlama çalışmaları Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan 5 kilometrelik karayolunu da hizmete açtı. Yolun yaklaşık 2 milyon 300 bin TL’ye mal olduğunu belirten Başkan Altepe, toplam 4 milyon TL’lik yatırımın Güzelyalı halkıyla buluştuğunu ifade etti.

Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer ise Mudanya halkının mesire alanına ihtiyacı olduğunu belirterek, yapılan yatırımlar nedeniyle Başkan Altepe’ye teşekkür etti.

Konuşmaların ardından piknik alanı ile karayolunun açılış kurdelesini, Başkan Altepe ile Kaymakam Sözer birlikte kesti.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108