Karacasu’da geleneksel kerpiç ve sıkıştırılmış toprak tekniği konuşuldu

Geleneksel kerpiç ve sıkıştırılmış toprak tekniği semineri ve uygulaması Karacasu MYO’da gerçekleşti.

24 Mart 2022 Perşembe 11:40
Karacasu’da geleneksel kerpiç ve sıkıştırılmış toprak tekniği konuşuldu

Geleneksel kerpiç ve sıkıştırılmış toprak tekniği semineri ve uygulaması Karacasu MYO’da gerçekleşti.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksekokulu, Mimari Restorasyon Bölümü öğrencilerinden Erkan Alışan tarafından gerçekleştirilen ’Geleneksel Kerpiç ve Sıkıştırılmış Toprak’ konulu seminer ve uygulamaya Doğal Yapı Malzemeleri Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Atilla Gedik de katıldı.

Nuray İrfan Bezci Atölye binasında gerçekleştirilen seminerde, katılımcılar malzemeleri tanıma ve değerlendirme konusunda bilgi sahibi oldular. Katılımcıların soru ve görüşleriyle katkı sunduğu seminerde doğal yapı malzemelerinin sağlık, sürdürülebilirlik ve yaşam kalitesine etkileri önemle vurgulandı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108