Yaşlı Kadının Çantasını Böyle Çaldı

Osmangazi ilçesi altıparmak mahallesinde meydana gelen olayda kapkaççı yaşlı kadının çantasını kaparak kaçmaya başlıyor.

04 Nisan 2017 Salı 10:30

Bugün osmangazi altıparmak mahallesinde meydana gelen kapkaç olayında kaldırımda yürüyen yaşlı kadının çantasını gözüne kestiren kapkaççı yaşlı kadını takip ederek bir süre arkasından yürüdükten sonra caddeyi kontrol ediyor ve sessizce kadının yanına yaklaşarak çantasını alarak kaçmaya başlıyor. Bir anda neye uğradığını şaşıran kadın bağırmaya başlıyor.

Yaşlı kadının çantasını alarak uzaklaşan kapkaççı olay yerinden uzaklaşıyor.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

banner119
Son Güncelleme: 04.04.2017 10:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108