Vicdansızlığın böylesi: SMA hastası minik kızın kumbarasını böyle çaldı

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde bir simit fırınına giren pişkin hırsız, SMA Hastası Yaren için bırakılan kumbarayı çaldı. Pişkin hırsızın o anları işyeri kamerası tarafından saniye saniye kayıt altına alındı.

29 Mart 2022 Salı 12:04
Vicdansızlığın böylesi: SMA hastası minik kızın kumbarasını böyle çaldı

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde bir simit fırınına giren pişkin hırsız, SMA Hastası Yaren için bırakılan kumbarayı çaldı. Pişkin hırsızın o anları işyeri kamerası tarafından saniye saniye kayıt altına alındı.

Olay, Ertuğrul Mahallesi’nde bulunan bir simit fırınında meydana geldi. Önceki gün 06.00 sıralarında fırına giren hırsız, eline bir simit alarak fırın çalışanını bir süre oyalamaya çalıştı. SMA hastası Yaren Belli için bırakılan kumbaraya gözünü diken hırsız, bir yandan elindeki simidi yerken bir yandan kumbarayı çalmak için kendine zemin hazırladı. Zaman zaman fırın çalışanını da konuşmalarıyla oyalamaya çalışan pişkin hırsız, üstünde SMA hastasına ait kumbara yazısı olmasına rağmen kaşla göz arasında kumbarayı alarak dükkandan çıktı. O anlar işyeri kamerası tarafından saniye saniye kayıt altına alındı.

Kumbaranın çalındığını fark eden işyeri işletmecisi Ekrem Ökten, durumu minik kızın ailesine bildirdi. Kısa sürede fırına gelen minik Yaren’in ailesi güvenlik kamerası görüntüleriyle polise ekiplerine şikayette bulundu. Emniyet ekiplerince olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

“Hırsız isteseydi parayı cebimden verirdim”

İşyeri sahibi Ekrem Ökten yaptığı açıklamada, “SMA hastası kızımız Yaren için koyduğumuz kumbara devamlı doluyordu. Gelip alıyorlardı. Burada talihsiz bir hırsızlık yaşandı. Kimliği belirsiz bir kişi kumbarayı çalmış. Bu yapılmaması gereken bir şey ve çok üzücü bir olay. O hırsız gelip bu parayı benden isteseydi kendi cebimden çıkarıp verirdim. Böyle bir olayın yaşanması çok yanlış bir şey. Gerekli yerlerle gerekli bilgileri bildirdik. Aile de geldi kamera görüntülerine baktık. Kamerada kimin çaldığı belli. Emniyete gittiler, gerekli işlemler başlatıldı” dedi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108