Vali Toprak’tan yaralı askerlere ziyaret

Hakkari Valisi Cüneyt Orhan Toprak, Çukurca ilçesinde PKK’lılar tarafından yapılan havanlı saldırı sonucunda yaralanan askerleri tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

08 Kasım 2016 Salı 09:04
Vali Toprak’tan yaralı askerlere ziyaret

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ile birlikte Hakkari Devlet Hastanesine giden Vali Toprak, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Hakan Türk ve hastane yöneticileri tarafından karşılandı. Vali Toprak, hastanede tedavi gören yaralı askerleri ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulundu. Yaralı askerlerin sağlık durumları hakkında doktorlardan bilgi alan Vali Toprak, ardından hastanenin başhekim yardımcısı olarak görev yapan eşi Dr. Funda Toprak’ı odasında ziyaret etti.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108