Uyuşturucu tacirleri ''Fırtına'ya yakalandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Müdürlüğü ve Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları operasyonda uyuşturucu satıcılarına geçit vermedi. Bir TIR'da zulalanmış haldeki 194 kilogram ot esrarı Narkotik köpeği "Fırtına" bulurken, operasyon polis kameralarınca saniye saniye kaydedildi. 

18 Kasım 2016 Cuma 08:50
Uyuşturucu tacirleri ''Fırtına'ya yakalandı

Sultangazi 75. Yıl Mahallesi’nde park halinde olan bir TIR’da yüklü miktarda uyuşturucu olduğu bilgisi üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Müdürlüğü ve Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.
TIR’ın bulunduğu alana gelen polis ekipleri çevre emniyeti aldıktan sonra narkotik köpeği "Fırtına" ile TIR'da arama yaptı.



Narkotik köpeği 'Fırtına' TIR'ın dorse kısmında kağıt balyalarının arasına zulalanmış 178 paket halinde 194 kilogram ot esrarı bulurken, TIR’a ve uyuşturucuların nakliyesinde kullanıldığı değerlendirilen bir kepçeye el konuldu. Operasyonda , A.G (27), F.D (18) ve Makedonya uyruklu Z.M (33) isimli 3 şüpheli ise gözaltına alındı.Öte yandan operasyon polis kameralarına saniye saniye yansıdı. Narkotik köpeği "Fırtına" TIR'da arama yapıyor. Ardından uyuşturucuyu buluyor. Polis ekipleri de iş makinasıyla zulalanmış haldeki esrarı TIR'dan çıkarıyor.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 18.11.2016 12:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108