TSK, DEAŞ hedeflerini havadan vurdu

Türk Silahlı Kuvvetleri(TSK), El Bab, Bzagah ve Tadif’te bulunan DEAŞ terör örgütü hedeflerine yönelik düzenlenen hava harekâtı sonucunda, silah mevzii, barınma ve karargâh binası olarak kullanılan hedeflerin imha edilme görüntülerini paylaştı. 

02 Ocak 2017 Pazartesi 10:51
TSK, DEAŞ hedeflerini havadan vurdu
TSK, El Bab, Bzagah ve Tadif’te bulunan DEAŞ terör örgütü hedeflerine yönelik hava harekâtı düzenlendiğini, hava harekâtı sonucunda; silah mevzii, barınma ve karargâh binası olarak kullanılan hedeflerin imha edildiğini bildirdi.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, icra edilen hava harekâtları esnasında akıllı güdümlü mühimmat kullanıldığı ve tespit edilen hedeflerin noktasal atışlarla imha edildiği belirtildi. TSK’dan yapılan açıklamada ayrıca, sivil halkın zarar görmemesi için her türlü tedbirin alındığı ve azami hassasiyet gösterildiğine dikkat çekildi. 

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner57

banner56

banner108