“Trenin gelmesini bekliyoruz” dedi intihar etti

Aydın’ın Efeler ilçesinde demiryolu kenarında gelmesini beklediği trenin önüne atlayan 27 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

21 Kasım 2016 Pazartesi 07:27
“Trenin gelmesini bekliyoruz” dedi intihar etti

Olay, bu sabah saat 09.00 sıralarında Efeler ilçesine bağlı Kardeşköy Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; demiryolu kenarında dolaşmakta olan Aykut Aktuğ, iddiaya göre kendisine ne yaptığını soranlara “Trenin gelmesini bekliyoruz” diye cevap verdi. Bir süre sonra bölgeden geçen Nazilli-Söke seferini yapan trenin önüne atlayan Aktuğ, olay yerinde hayatını kaybetti. Aktuğ’un cenazesi otopsi için morga kaldırıldı.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
AydınEfelerTren Intiharı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108