Trabzon'da trafik kazası yapan araçlar kaldırımda yürüyen yayaya çarptı

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bugün meydana gelen trafik kazasında kaza yapan araçlar kaldırımda yürüyen bir vatandaşa çarptı.

14 Mart 2017 Salı 13:45
Trabzon'da trafik kazası yapan araçlar kaldırımda yürüyen yayaya çarptı

Yaralanan şahsı ambulans gelene kadar çevredeki vatandaşlar sakinleştirdi.

Kaza Hızırbey Mahallesi Kahramanmaraş Caddesi üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, sürücüleri henüz belirlenemeyen 61 ER 617 plakalı araçla aynı yöne gitmekte 61 BE 808 plakalı araç, Hızırbey Camisi önünde çarpıştı.

Çarpmanın etkisi ile araçlardan biri kontrolden çıkarak bu sırada kaldırımda yürüyen Kadir Kum isimli yayaya çarptı.

Yaralı Kadir Kum’un yardımına ilk olarak çevredeki vatandaşlar koşarken, ambulans gelinceye kadar kendisini sakinleştirmeye çalıştılar. Daha sonra olay yerine intikal eden sağlık ekipleri ambulansla yaralı Kadir Kum’u hastaneye götürürken, kazayla ilgili inceleme sürüyor. 
 

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
TrabzonTrafik Kazası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108