TEM’de kaza: 3 yaralı

TEM Otoyolunda meydana gelen trafik kazasında 1’i çocuk 3 kişi yaralanırken, 2 otomobil kullanılamaz hale geldi.

13 Kasım 2021 Cumartesi 11:16
TEM’de kaza: 3 yaralı

Kaza, İzmit ilçesi TEM Otoyolu Ankara İstikameti Alikahya mevkinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, yoğun trafik sebebiyle 34 BD 4839 plakalı Fiat marka otomobil sürücüsü C.Ç.’nin yavaşlaması neticesinde aynı istikamette seyir halinde olan 42 H 0272 plakalı Mazda marka otomobil sürücüsü H.Y. ve 34 TF 869 Wolkswagen marka sürücüsü U.K. duramayarak önlerindeki araçlara çarptı.

Durumu gören çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri 1’i çocuk 3 yaralıyı ilk müdahalelerinin ardından ambulansa alarak en yakın hastaneye götürdü.

Kazada 3 otomobilden 2'si kullanılamaz hale geldi. 2 otomobil çekiciye yüklenerek olay yerinden kaldırıldı.

Polis, kaza ile ilgili inceleme başlattı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108