Tavşanlı'da trafik kazası: 3 yaralı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 3 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin hamile olduğu ve kaza sonucu bebeğini kaybettiği öğrenildi.

25 Aralık 2016 Pazar 15:09
Tavşanlı'da trafik kazası: 3 yaralı

Kütahya'dan Tavşanlı istikametine bir otomobilin seyir halindeyken takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 3 kişi yaralandı. Olay, dün saat 18.00 sıralarında Kütahya - Tavşanlı karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Kütahya’dan yola çıkan H.E. yönetimindeki araç Tavşanlı’ya 19 kilometre kala sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza yaptı. Araçta bulunan sürücü H.E., M.E. ve N.A. kazada yaralandı. Yaralılar, ambulansla Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, hamile olan M.E.’nin bebeğini kaybettiği öğrenildi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
KazaTrafik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108