Taksici cinayetinde 4 kişi gözaltına alındı

Kocaeli’nin Derince ilçesinde kaybolduktan sonra cesedi bulunan taksici Halil Güney'in katil ya da katillerini bulmak için gerçekleşen operasyonlar kapsamında 4 kişi gözaltına alındı.

12 Aralık 2016 Pazartesi 13:33
Taksici cinayetinde 4 kişi gözaltına alındı

Derince Yenikent mahallesi Yörükler Mesire Alanında 19 Kasım tarihinde cansız bedeni bulunan İzmit Yenidoğan Köprü Taksi Durağı çalışanı Halil Günay'ın (40) öldürülmesiyle ilgili başlatılan operasyonlar devam ediyor. Polis ve jandarmanın ortaklaşa yürüttüğü operasyonlar kapsamında bölgedeki mobese kameralarında yapılan incelemelerin ardından 4 kişi gözaltına alındı. Düzenlenen operasyonlar kapsamında ise G.Y., M.Y., M.T. ve G.K. isimli 4 kişi gözaltına alınarak Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Halil Günay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108