Takla atan hafif ticari araç 300 metre sürüklendi

Sinop’ta hafif ticari aracın takla atarak yaklaşık 300 metre sürüklendiği kazada 2 kişi yaralandı.

02 Mart 2022 Çarşamba 12:31
Takla atan hafif ticari araç 300 metre sürüklendi

Kaza, saat 00.00 sıralarında Samsun-Sinop karayolu üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, B.A.'nın kullandığı 57 FB 336 plakalı hafif ticari araç Gerze ilçesinden Sinop istikametine seyir halindeyken Yaykıl mevkisinde direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu karşı şeride geçerek takla attı.

Yaklaşık 300 metre sürüklenen araç, yan yatarak durabildi. Araçta bulunan sürücü B.A. ile E.A. yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Sinop Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılırken, Karayolları ekipleri de kazadan yola savrulan araç parçalarını temizledi.

Parçalanan araç, çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 02.03.2022 12:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108