Tabanca görünümlü çakmakla taksiciyi gasp eden 2 kişi adliyeye sevk edildi

Adana'da bindikleri taksinin sürücüsünü tabanca görünümlü çakmak ve bıçakla etkisiz hale getirip 400 lira parasını gasp ettikleri iddiasıyla yakalanan 2 kişi adliyeye sevk edildi.

14 Mart 2017 Salı 14:38
Tabanca görünümlü çakmakla taksiciyi gasp eden 2 kişi adliyeye sevk edildi

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesi Fevzipaşa Mahallesi'ndeki Merkez Otogar’da meydana geldi.

Taksicilik yapan A.A.'nın (44) kullandığı araca binip, geldikleri Dağlıoğlu Mahallesi'nde tabanca görünümlü çakmak ve bıçakla tehdit ettikleri sürücünün 400 lira parasını gasp eden E.M.S. (17) ve T.A. (17), olaydan sonra otobüsle kaçmak isterken yakalandı.

Çocuk şube müdürlüğünde ifadeleri alınan şüpheliler işlemlerinin ardından adli tıp birimine getirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen E.M.S. ve T.A. adliyeye götürüldü.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108