Sultanbeyli’deki kuyumcu soygununda zanlılarından 2’si tutuklandı

Sultanbeyli'de bir kuyumcudan 1 kilogram 200 gram altın çalan ve 1 esnafı yaralayan silahlı 3 kişiden 2’si, polis tarafından yakalanmasının ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

16 Kasım 2016 Çarşamba 20:46
Sultanbeyli’deki kuyumcu soygununda zanlılarından 2’si tutuklandı

Sultanbeyli’de 4 Kasım’da silahlı 3 şahıs bir kuyumcuya girerek soygun gerçekleştirmişti. Soygun esnasında kuyumcunun hırsızları gören esnafın arkadaşları, sopa ve çekiçlerle müdahalede bulunmuş, müdahale sonrası esnaflardan biri yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı. Olayla ilgili olarak şahısların kimliklerini belirleyen polis, soygunu gerçekleştiren 3 hırsızdan 2’sini yakaladı. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 2 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
SultanbeyliTutuklamaKuyumcu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108