Sivas'ta 3 iş adamı FETÖ'den tutuklandı

Sivas merkezli 5 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 8 iş adamından 3'ü tutuklandı.

18 Kasım 2016 Cuma 19:47
Sivas'ta 3 iş adamı FETÖ'den tutuklandı

Sivas Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından 2 hafta önce Sivas merkezli Antalya, Afyonkarahisar, Ankara ve İstanbul'da düzenlenen operasyonda FETÖ/PDY'ye finansal kaynak sağladıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 30 iş adamından 8'i daha emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Celil Ç., Yakup U. ve Ali H., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, E.T., A.A., A.K., S.G. ve M.G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Tutuklanan işadamlarının ardından soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 15'e yükseldi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
FetoSivasTutuklamaIş Admı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108