Siirt’te ambulans ile otomobil çarpıştı

Siirt’te Doğan Mahallesi, Çakmak Caddesi Emniyet Müdürlüğü binası önünde otomobil ile ambulansın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

16 Şubat 2022 Çarşamba 17:00
Siirt’te ambulans ile otomobil çarpıştı

Kaza, kent merkezi Doğan Mahallesi, Çakmak Caddesi Emniyet Müdürlüğü binası önünde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Agit Ş. yönetimindeki 56 AAC 704 plakalı ambulans ile Bayram O. yönetimindeki 34 EFK 202 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada 8 kişi yaralandı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve İtfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108