Şemdinli’de 1 asker şehit oldu

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü mensuplarınca açılan ateş sonucu yaralanan bir asker kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

23 Kasım 2016 Çarşamba 17:22
Şemdinli’de 1 asker şehit oldu

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, ”Saat 15.10 sıralarında ilimiz Şemdinli ilçesi Derecik Kilit Tepe bölgesinde terör örgütü mensuplarınca dokça, uçaksavar ve kanas silahı ile taciz ateşi gerçekleştirmesi sonucu 1 tank personeli boyun bölgesinde yaralandı. Yaralı asker kaldırıldığı Yüksekova Devlet Hastanesinde kurtarılamayarak şehit olmuştur” denildi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 23.11.2016 20:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108