Samsun'da Ev arkadaşını bıçaklayan genç tutuklandı

amsun'da ev arkadaşını bıçakla yaralayan genç çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

13 Kasım 2016 Pazar 17:05
Samsun'da Ev arkadaşını bıçaklayan genç tutuklandı

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Zafer Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 18 yaşındaki B.E. ile aynı lokantada çalıştığı ve aynı evde kaldığı İ.A. (38) arasında tartıştırma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine B.E., İ.A.'yı karnından, kalçasından ve bacağından bıçakladı. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisine kaldırılan İ.A., tedavi altına alındı. İ.A.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, B.E. ise Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı.

B.E. bıçakladığı İ.A. ile aynı lokantanın mutfak kısmında çalışırken aralarında çıkan tartışma sonucu patronun kendisini işten attığını ve bu yüzden çıkan tartışmanın devamı olarak olayın meydana geldiğini iddia etti. Polisteki sorgulanması tamamlanan B.E., Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren B.E., tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
SamsunIlkadım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108