Sabah işe gitmek için kalktı, babasının ve abisinin cansız bedeniyle karşılaştı

İzmir’in Konak ilçesinde sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenen baba ve oğul hayatını kaybetti.

09 Mart 2017 Perşembe 12:05
Sabah işe gitmek için kalktı, babasının ve abisinin cansız bedeniyle karşılaştı

Sabah işe gitmek için kalkan genç kız babasının ve abisinin cansız bedeniyle karşılaştı.

Olay sabah saatlerinde 1’inci Kadriye Mahallesi 711 Sokakta bulunan bir evde yaşandı. Edinilen bilgiye göre oğlu ve kızı ile birlikte kalan 65 yaşındaki Şahap Tiren, gece ısınmak için sobayı yaktı.

Baba Tiren ile doğuştan zihinsel ve bedensel engelli olan oğlu Seçkin Tiren (40) sobanın bulunduğu odada yatarken kızı Seçil Tiren (26) ise ayrı bir odada yattı.

Sabah işe gitmek için kalkan Seçil Tiren, evden gelen koku üzerine babasının ve abisinin bulunduğu odaya girdi. Odada babasının ve abisinin hareketsiz yattığını gören genç kız, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolün ardından baba ve oğlun hayatını kaybettiğini belirledi. Baba ve oğlun cansız bedenleri savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108