Rize’de görünmez kaza: 1 ölü

Rize’nin Fındıklı ilçesinde el frenini çekmeyi unuttuğu aracını durdurmak isteyen sürücü, aracın altında kalarak hayatını kaybetti. 

23 Kasım 2016 Çarşamba 09:06
Rize’de görünmez kaza: 1 ölü
Edinilen bilgiye göre, ilçenin Arılı köyünde, Sofyan Yaşar adlı vatandaş, evde unuttuğu paketi almak için kendi kullandığı 55 FF 252 plakalı aracı çalışır vaziyette yola park etti.



Eve doğru yöneldiği sırada içerisinde amcası ve yengesinin de bulunduğu aracın hareket etmeye başlaması üzerine Yaşar, geri dönerek araca binemediği için dışarıdan direksiyonu kırmaya çalıştı. Bu esnada araç, 49 yaşındaki 2 çocuk babası Sofyan Yaşar’ın üzerine devrildi. Kazada Yaşar, olay yerinde hayatını kaybetti. Araç içerisindeki 2 kişi ise kazadan yara almadan kurtuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner57

banner56

banner108