PKK/KCK zanlıları mahkemeye sevk edildi

Şanlıurfa'da PKK/KCK operasyonunda gözaltına alınan avukatlar ve dernek yöneticileri, mahkemeye sevk edildi.

09 Mart 2017 Perşembe 11:12
PKK/KCK zanlıları mahkemeye sevk edildi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde terörle mücadele ekiplerinin iki gün önce sabaha karşı 26 ayrı adreste gerçekleştirdiği eş zamanlı operasyonlarda aralarında Kurdi Der üye ve yöneticileri ile avukatların da bulunduğu 24 kişi gözaltına alınmıştı.

PKK/KCK'yı övdükleri ve bu örgüte üye oldukları iddiasıyla suçlanan zanlıların emniyetteki sorguları tamamlandı. Zanlılar sağlık kontrolünün ardından Siverek Adliyesine sevk edildi.

Savcılıkta bulunan 24 kişinin, ifadelerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye çıkarılacağı belirtildi. 

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
PkkKckMAHKEME
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108