Pendik'te kaldırıma çıkan otomobil takla attı: 2 yaralı

Pendik'te otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çıkıp takla attı. Kaza yapan otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Otomobil sürücüsü göz yaşlarına hakim olamadı.

16 Kasım 2021 Salı 16:20
Pendik'te kaldırıma çıkan otomobil takla attı: 2 yaralı

Kaza, saat 15.00 civarında Pendik sahil yolu Tuzla istikametinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre sürücü Demircan Sarı yönetiminde olan 34 GP 3353 plakalı Renault markalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kaldırıma çıktı ve ardından takla attı.

Kazada otomobil sürücüsü Demircan Sarı ve araçta bulunan Serkan Yamak hafif yaralandı.

Otomobil sürücüsü kazadan sonra göz yaşlarına hakim olamadı.

Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerinde yaralılara yapılan ilk müdahalenin ardından otomobil sürücüsü ve araçta bulunan yaralı hastaneye kaldırıldı.

Polis kaza ile ilgili çalışma başlattı. Öte yandan trafik zaman zaman durma noktasına geldi.

Kaza yapan otomobilin yoldan kaldırılmasıyla trafik normale döndü.

"Direksiyon hakimiyetini kaybedip kaldırıma çıkıyor. Kaldırımdan da takla atarak duruyor"

Kazayı gören Nedim isimli vatandaş, "Ben karşı şeritteydim. Geldiğimde takla atmış vaziyetteydi. Başka bir araç sıkıştırmış. O da direksiyon hakimiyetini kaybedip kaldırıma çıkıyor. Kaldırımdan da takla atarak duruyor. Genel bakım için hastaneye götürülüyorlar" dedi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 16.11.2021 16:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108