Para yüklü zırhlı araç devrildi: 1 yaralı

Avcılar Tem otoyolunda para yüklü zırhlı bir araç, şoförünün bir anlık gözünün kararmasıyla öndeki ticari minibüse çarptıktan sonra devrilerek yan yattı. Olayda bir kişi yaralandı.

28 Aralık 2021 Salı 17:44
Para yüklü zırhlı araç devrildi: 1 yaralı

Olay, Avcılar Tem otoyolunda saat 16.00 sıralarında gerçekleşti. 34 TF 7230 plakalı para yüklü zırhlı aracın sürücüsünün, iddiaya göre bir anda gözü karardı ve önce önünde seyreden 34 DZH 322 plakalı ticari minibüse ardından da bariyerlere çarpıp devrilerek yan yattı.

Olay sonrası aracın kapısının açılmaması sebebiyle içerde sıkışan sürücüler itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

"Anlamadığım bir anda çok hızlı bir şekilde oldu’’

Devrilen aracın sürücüsü kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri zırhlı aracın çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Bölgede kısa süreli trafik yoğunluğu oluştu.

Zırhlı aracın çarptığı ticari minibüsün sürücüsü yaşanan anları anlatarak, "Ben yolda normal bir şekilde seyrederken arkamdan vurdu. Anlamadığım bir anda çok hızlı bir şekilde oldu’’ dedi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
ParaZırhlı Araç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108