Osmaniye’de şafak vakti 'torbacı' operasyonu

Osmaniye’de uyuşturucuyla mücadele kapsamında 'torbacı' diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak vakti operasyon düzenlendi. 6 zehir taciri gözaltına alındı.

09 Şubat 2022 Çarşamba 09:39
Osmaniye’de şafak vakti 'torbacı' operasyonu

Osmaniye'de uyuşturucuyla mücadele kapsamında operasyon üstüne operasyon yaparak zehir tacirlerine göz açtırmayan İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ‘torbacı' diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak vakti operasyon düzenledi.

Belirlenen şahıslar ve adresler üzerinde teknik ve fiziki takip yapan ekipler, hazırlıklarını tamamlayarak “Osmaniye Huzur” operasyonu için düğmeye bastı.

Şafak vakti özel harekat desteğiyle önceden belirlenen 6 adrese eş zamanlı olarak baskınlar yapıldı.

Yaklaşık 75 polisin katıldığı operasyona Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerde destek verdi.

Operasyonda koçbaşıyla kapısını kırarak evlere giren polis, hassas burunlu narkotik köpeğiyle didik didik arama yaptı.

Aramalarda bir miktar eroin, esrar ve yeşil reçeteyle satılan hap ile 3 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Aramaların ardından yakalama kararı bulunan Ö.G., İ.G., Ş.G., E.G., Y.G. ve O.G. isimli şahıslar gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 09.02.2022 09:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108