Örgüt evinde kalan öğrenciler ile cemaat ablaları adliyeye sevk edildi

Sakarya’da Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) evlerinde kalan öğrenciler ile cemaat ablaları geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. 

29 Aralık 2016 Perşembe 12:05
Örgüt evinde kalan öğrenciler ile cemaat ablaları adliyeye sevk edildi
Sakarya’da 15 Temmuz gecesi Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarınca gerçekleştirilmek istenen darbe teşebbüsü sonrasında Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında operasyonlar devam ediyor. Operasyon kapsamında içlerinde örgüt evinde kalan öğrenciler ile cemaat ablaları olan bankacı Büşra Ü., öğretmen Çiğdem İ., Merve B., Nurdan Y., ev hanımı Büşra Ç., Songül B., Deniz G., Nuray Ç., isimli şahıslar ile örgüte üye olan öğrenci Müslüm K. ve Osman Ç., gözaltına alındı. Şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından alınan sağlık raporu sonrasında geniş güvenlik önlemleri sonrasında adliyeye sevk edildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108