Önce karısını sonra kendini vurdu

Bursa osmangazi ileçesi hamzabeyde meydana gelen olayda kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi önce karısını sonrada kendisini vurdu.

17 Nisan 2017 Pazartesi 14:23
Önce karısını sonra kendini vurdu

Bursa osmangazi ileçesi hamzabeyde meydana gelen olayda kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi önce karısını vurduktan sonra kendisini vurdu. Olayda erkek şahıs hayatını kaybederken kadın ise hastaneye kaldırıldı.

Çiftin geçen yıl boşandıkları belirtilirken; eski eşini murdayi mahallesinde bir sokakta merdivenlerde vurduktan sonra eski eşinin evine giderek çocuklarına hakkınızı helal edin diyor ve kendini vuruyor.

Son gelen bilgilere göre olayda vurulan kadın ameliyata alındı. 4 kurşundan 3 ünün sırtına 1 ininde göğüs bölgesine isabet ettiği belirtilen kadının tedavisi devam ediyor.

banner119
Son Güncelleme: 17.04.2017 15:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108