Ölen zihinsel engellinin failleri yakalandı

İzmir’in Bergama ilçesinde, acımasızca dövülen ve kaldırıldığı hastanede 81 gün süren yaşam mücadelesini kaydeden zihinsel engelli Eşref Yılmaz olayıyla ilgili 2 kişi yakalandı. 

29 Aralık 2016 Perşembe 12:25
Ölen zihinsel engellinin failleri yakalandı
Olay, 3 Eylül 2016 Cumartesi günü Bergama’nın Çakırlar Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, akrabasının koyunlarına bakmaya giden 55 yaşındaki zihinsel engelli Eşref Yılmaz, eve bir daha dönmedi. Merak içerisinde kalan aile, hemen durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Yılmaz için daha sonra arama çalışmaları başlatan ekipler, Yılmaz'ı feci şekilde dövülmüş halde buldu. Hemen hastaneye kaldırılan Yılmaz, 80 gün yoğun bakımda kalırken, 81. günün sonunda ise hayatını kaybetti. Aradan geçen 3 ay boyunca Bergama Cumhuriyet Başsavcılığı hummalı bir soruşturma başlatarak olayın faillerini bulmaya çalıştı. 

İnternet sitesinden kampanya başlatıldı, şahıslar tutuklandı
Yaşanan olay Bergama’da da tepkiyle karşılandı. İlçede sevilen Eşref Yılmaz’ın katillerinin bulunması için internet üzerinden kampanya başlatılırken, Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan basın açıklamasında soruşturmanın devam ettiği, soruşturma çerçevesinde olayla ilgili olduğu değerlendirilen iki şüphelinin sorguya alındığı ve şüphelilerin Bergama Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandığı bildirildi. Tutuklanan şahısların kimliklerine dair açıklama yapılmadı.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 29.12.2016 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108