Okuldan kaçmaya çalışan çocuk tellere takıldı

Gaziantep'te okulun duvarından atlayarak kaçmaya çalıştığı iddia edilen 12 yaşındaki çocuk tellere takılarak yaralandı. 

02 Ocak 2017 Pazartesi 12:45
Okuldan kaçmaya çalışan çocuk tellere takıldı

Olay bugün öğle saatlerinde Şehitkamil ilçesi, Karacaoğlan Mahallesinde bulunan Karacaoğlan Ortaokulunda yaşandı. İddiaya göre teneffüs zili çaldıktan sonra okulun bahçesine çıkan 12 yaşındaki M.S. duvardan atlamak istedi. Bu sırada okul duvarlarında bulunan dikenli tellere takılan M.S. kulundan ve bacağından yaralandı.

Olay sonrası okul yöneticileri ve öğretmenleri tarafından duvardan indirilen M.S, çağrılan ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesine getirilerek acil serviste tedavi altına alındı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108