Okulda çıkan yangın panik yaşattı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesindeki Tepeköy Merkez Ortaokulu'nda elektrik kontağından çıkan yangın, öğrenciler arasında paniğe neden oldu.

16 Aralık 2016 Cuma 14:03
Okulda çıkan yangın panik yaşattı
Alaplı ilçesinde Tepeköy Merkez Ortaokulu’nda elektrik sayacının bulunduğu panoda yangın meydana geldi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, elektrik panosunda çıkan yangına müdahale ederken, öğrenciler tahliye edildi. Olayı duyan aileler ise panik içerisinde okula gelerek çocuklarını aradı.



İtfaiye ekipleri panoda çıkan kablo yangınını büyümeden kontrol altına alırken, yaklaşık 600 öğrencinin bulunduğu okulda eğitime bir gün ara verildi. Öğrenci ve velilerin büyük panik yaşadığı yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108