Metin Oktay Tesisleri'nde çalışma yapan traktör devrildi

Bakırköy'deki Metin Oktay Tesisleri'nde saha çevresinde çalışma yapan traktör devrildi. Traktörün altından itfaiye ekipleri tarafından çıkarılan işçi, yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

16 Şubat 2022 Çarşamba 17:09
Metin Oktay Tesisleri'nde çalışma yapan traktör devrildi

Olay Bakırköy Şenlikköy Mahallesi Metin Oktay Tesisleri'nde saat 15.00 sıralarında merkezden geldi. Edinilen bilgiye göre, tesis çalışanı Hüseyin Aygün, saha çevresinde traktör kullanarak çalışma yapıyordu.

Bu sırada traktör zeminin kaygan olması sonucu devrildi. Hüseyin Aygün de traktör altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Traktörün altından yaralı olarak çıkarılan Hüseyin Aygün, hastaneye kaldırıldı.

Aygün'ün hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 16.02.2022 17:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108