Mersin'de telefon dolandırıcısı suçüstü yakalandı

Mersin'de memur emeklisi kadını, telefonda kendisini polis ve savcı olarak tanıtarak 16 bin 500 lirasını dolandıran şüpheli, aynı kadını ikinci kez dolandırmak isteyince suçüstü yakalandı.

08 Aralık 2016 Perşembe 15:16
Mersin'de telefon dolandırıcısı suçüstü yakalandı
yaklaşık 15 bin lira değerindeki altınlarını, eve gelen polis sandığı dolandırıcıya verdi.

Aradan bir kaç gün geçtikten sonra aynı şahıs aynı telefon numarasından arayarak yine para isteyince dolandırıldığını anlayan İlknur D., durumu polise bildirdi. Şikayet üzerine harekete geçen Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, evin çevresinde tertibat aldı. Bir süre sonra yaşlı kadının hazırladığı altın ve paraları almak üzere eve ikinci kez gelen Bozan Y. (20), para ve altın bulunan poşeti alıp evden çıktığı sırada, önceden tertibat alan polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.
Zanlı, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108