Mersin'de denizde erkek cesedi bulundu

Mersin'de denizde erkek cesedi bulundu. Balıkçı tekneleri yakınında bulunan ceset deniz polisi tarafından sudan çıkarılırken, kesin ölüm sebebi otopsiden sonra belirlenecek.

03 Aralık 2021 Cuma 12:05
Mersin'de denizde erkek cesedi bulundu

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Mersin'in merkez Akdeniz ilçesi Çamlıbel Balıkçı Barınağında 2 teknenin arasında ceset olduğunu fark eden vatandaşlar, durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye giden polis ekipleri, cesedin bulunduğu bölgede inceleme yaptı.

Deniz polisinin yaptığı çalışma sonrasında ceset bota alınarak, bölgeden götürüldü.

Yüz üstü denizde duran ve ağzında köpük olduğu belirlenen erkek cesedinin henüz kimliğine ulaşılamazken, ölüm sebebi otopsiden sonra belli olacak.

Bulunan cesetle ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108