Mersin'de 'Bylock' kullanan 8 polis, FETÖ/PDY kapsamında tutuklandı

Mersin'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, örgütün gizli haberleşme ağı 'Bylock' veri tabanını kullandığı tespit edilen 9 polis gözaltına alındı.

11 Kasım 2016 Cuma 10:22
Mersin'de 'Bylock' kullanan 8 polis, FETÖ/PDY kapsamında tutuklandı

Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 9 polisten 8'i tutuklanırken, bir polis ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Mersin Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği kanlı darbe girişiminin ardından Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturmalar sürüyor. FETÖ'nün emniyet yapılanmasının deşifre edilmesine yönelik Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, örgütün gizli haberleşme ağı Bylock veri tabanına kayıtlı oldukları tespit edilen 9 polis memuru gözaltına alındı.
Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanarak adliyeye sevk edilen polislerden E.T., M.O.A., M.K., İ.C., C.Ö., A.P., H.D. ve H.F.C. tutuklanırken, M.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
MersinFetoPolisPydBylock
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108