Manisa’da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde takibe alınan ve jandarma tarafından durdurulan araçta uyuşturucu maddelerle birlikte yakalanan 2 kişi gözaltına alındı.

30 Mart 2022 Çarşamba 16:27
Manisa’da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde takibe alınan ve jandarma tarafından durdurulan araçta uyuşturucu maddelerle birlikte yakalanan 2 kişi gözaltına alındı.

Manisa’nın Alaşehir ilçesine bağlı Uluderbent Mahallesinde bugün saat: 13.00 sıralarında Alaşehir İlçe Jandarma Komutanlığı 7’nci JASAT, İsth. Kısmı ve Uluderbent Jandarma Karakol Komutanlığınca yürütülen istihbarı çalışmalar sonucunda durdurulan bir araçta uyuşturucu maddeler ile birlikte 2 şüpheli şahıs yakalandı.

Jandarma tarafından T.D. (33) ve M.A. (32) isimli şahısların, 35 N 3584 plakalı araçla uyuşturucu madde satacakları ve müşteri aradıkları yönünde bilgi alınması üzerine, söz konusu araç Uluderbent Mahallesinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda durduruldu. T.D. ve M.A. isimli şahısların yapılan üst aramasında ve araçta yapılan aramada satışa hazır vaziyette yaklaşık 55 gram metamfetamin, 3 adet sentetik ecza hapı, 1 adet uyuşturucu hap ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen bin 650 TL, hassas terazi ve uyuşturucu içme aparatı ele geçirildi. Gözaltına alınan şahısların bugün adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108