Kuzey Irak'taki PKK kampları vuruldu

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde konuşlu birlikler tarafından Kuzey Irak'taki terör örgütü PKK'nın kampları obüs topları ile vuruldu.

21 Kasım 2016 Pazartesi 19:41
Kuzey Irak'taki PKK kampları vuruldu

Önceki akşam Güven Dağı bölgesinde İnsansız Hava Aracı (İHA) tarafından tespit edilen 12 PKK’lı terörist, savaş uçakları tarafından ateş altına alınarak etkisiz hale getirilmişti. Son teknoloji termal kameralarla korunan sınırda görüntü alınması üzerine uzun menzilli obüs topları ile PKK’nın Kuzey Irak'taki Zap, Avaşin ve Harkuk kampları ateş altına alındı.

İlçe semaları top sesleri ile yankılanırken, ilçe sakinleri ilk defa böyle bir yoğun top atışına şahit olduklarını ifade ettiler. Kuzey Irak'taki PKK kamplarına top atışlarının devam ettiği belirtildi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 21.11.2016 22:41
Anahtar Kelimeler:
Kuzey ırakPkk Kampları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108