Kuzey Irak'a hava harekatında 3 terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), 6 Mart'ta Kuzey Irak'a düzenlenen hava harekatında iki Doçka silah mevziinin imha edildiğini, 2 terörist etkisiz hale getirilirken, 1 teröristin ise yaralandığını açıkladı.

08 Mart 2017 Çarşamba 15:28
Kuzey Irak'a hava harekatında 3 terörist etkisiz hale getirildi

TSK'dan yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyi Metina bölgesine 6 Mart 2017 tarihinde 11.59-15.41 saatleri arasında alınan anlık bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlendiği hatırlatılarak,

"Metina bölgesinde düzenlenen hava harekâtı sonucunda yapılan keşif ve tespitlere göre iki Doçka silah mevziinin imha edildiği, iki bölücü terör örgütü mensubu teröristin etkisiz hale getirildiği, bir bölücü terör örgütü mensubu teröristin ise yaralandığı bilgisi alınmıştır" denildi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Hava HarekatıKuzey ırak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108