Kuyumcudaki hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansıdı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde küpe alma bahanesiyle kuyumcu dükkanına giren üç kişinin küpeleri çalma anları iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

14 Aralık 2016 Çarşamba 10:36
Kuyumcudaki hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansıdı
Edinilen bilgilere göre, Hasan Çelebi Mahallesi'ndeki bir kuyumcuya küpe alma bahanesiyle giden 2 kadın ve 1 erkek, iş yeri sahibinin tezgaha koyduğu küpeleri incelemeye başladı. Görüntülerde hırsızlık şüphelisi kadınlar iş yeri sahibini oyalarken, inceleme bahanesiyle küpeleri alan erkeğin ise el çabukluğuyla küpeleri cebine koyduğu görülüyor. Bir süre sonra beğendikleri küpeyi satın alan şüpheliler, parasını ödeyip kuyumcudan ayrılıyor.
Şüphelilerin iş yerinden ayrılmasının ardından küpelerin eksildiğini fark eden iş yeri sahibi, polis aradı. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, hırsızları bulmak için çalışma başlattı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108