Kocaeli'de hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

18 Şubat 2022 Cuma 11:39
Kocaeli'de hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı

Kaza, Kabaoğlu Mahallesi Baki Komşuoğlu Bulvarı üzerinde bulunan Kabaoğlu Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.Ş. idaresindeki 41 E 8841 plakalı Volkswagen marka hafif ticari araç, E.B.T idaresindeki 54 BT 096 plakalı Kia marka otomobil ile çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da bir süre savrulduktan sonra durabildi. Kazanın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunuldu. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Sağlık ekipleri, hafif ticari aracın sürücüsü S.Ş. ve yolcu olarak araç içerisinde bulunan S.Ş.’ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ardından her iki yaralı da Kocaeli Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.

Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108